martes, 14 de marzo de 2017

El FS Castelldefels passa als vuitens de final de la Copa Catalunya

El Sènior Femení del FS Castelldefels va accedir ahir a la nit als vuitens de final de Copa Catalunya 16-17 en superar l’AE L’Hospitalet al Pavelló Sergio Manzano hospitalenc.


Les grogues van haver de remuntar el matiner gol local, obra d’Elisabet (1′), i tot i que no van mostrar la seva versió més brillant, van ser capaces de tirar l’eliminatòria endavant contra un rival voluntariós i que va posar les coses d’allò més difícil, amb doblet de Noe (minuts 8 i 24′). 

En Rubén Jaén, tècnic groc, ens deia que “no hem estat al nostre millor nivell, especialment a l’hora d’acabar jugades, ja que hem fallat molt de cara a la seva porteria. Se’ns ha complicat el partit amb el gol que hem encaixat al primer minut, i a partir d’aquí ens ha costat de ficar-nos-hi, però com a mínim hem donat la cara per endur-nos el triomf i l’hem aconseguit. Ronda superada. A pensar en els vuitens”
Enhorabona, noies!
FITXA TÈCNICA
AE L’HOSPITALET: Andrea, Alba, Raquel, María, Sandra, Elisabet, Vero, Anna, Marta, Carla i Marina
FS CASTELLDEFELS: Marina, Carla, Guío, María Ayala, Patri, Andrea, Àlex Giró, Karlota, Noe, Iris, Ruth Aurín i Laia Jordán
Àrbitre: ÁLAMO RUBIO; TG: María Ayala
Gols: 1-0: ELISABET (1′); 1-1: NOE (8′); 1-2: NOE (24′)
Imatge: Twitter AE L’Hospitalet