jueves, 9 de marzo de 2017

Primera victòria del FSF Castelldefels a casa

Crònica - Per fi s’ha acabat la ‘sequera’. El Sènior Femení groc va obtenir el passat dissabte a Can Vinader la seva primera victòria local de la temporada (sobre la pista), superant el CD La Concòrdia en un partit intens i emocionant.
Les de Rubén Jaén i Iván Jiménez, en el context d’un primer temps equilibrat, van mostrar major encert que les vallesanes, transformant dues de les ocasions generades per a marxar 2-0 al descans. Noe (1′), pràcticament en el primer atac del partit, i Carla (15′), després d’una bona pressió a pista contrària, van ser les autores dels gols, el únics que van pujar al marcador tot i les moltes situacions de perill creades a una i altra porteria. Un partit més, les grogues afrontaven la pausa amb avantatge a l’electrònic.
A la represa es va veure un partit encara més obert, i tot i que les nostres van arribar a l’equador del segon acte manant amb suficiència (3-1), Marta Villagrasa va fer el 2-1 (24′), ‘contestat’ per Iris (30′) en magnífica acció individual, les de La Llagosta no es van resignar, van apretar d’allò més i van ser capaces de reestablir les ‘taules’ a manca de 4 minuts amb el 3-3, gràcies a la mateixa Marta Villagrasa (33′) i a Sonia Blanco (36′).
La recta final, però, i a diferència d’altres encontres, no va resultar fatídica pels interessos grocs, ans al contrari, i amb un gol inmediatament posterior al 3-3, aconseguit per María Ayala (37′), i un altre a poc més d’un minut pel final,doblet d’Iris (38′), els 3 punts es van quedar a casa. Triomf importantíssim i merescut que reforça la moral del grup. L’equip va celebrar el triomf d’allò més, quelcom lògic tenint en compte que aquest portava molts mesos resistint-se. Després d’aquests 3 punts les grogues són 9ens amb 21 punts, just abans d’afrontar la visita a la pista del CFS Eixample.
Enhorabona, noies!
FITXA TÈCNICA
Pavelló Can Vinader
FS CASTELLDEFELS: Laia Jordán; Gisela, Noe, Iris, Rocío, Carla, Guío, María Ayala, Patri, Andrea, Noe, Karlota i Marina
CD LA CONCÒRDIA: Mónica; Sonia Blanco, Iris, Marta Villagrasa, Alma, Lali, Cristina, Marta, Sonia Ancosta i Pris
Gols: 1-0: NOE (1′); 2-0: CARLA (15′); 2-1: MARTA VILLAGRASA (24′); 3-1: IRIS (30′); 3-2: MARTA VILLAGRASA (33′); 3-3: SONIA BLANCO (36′); 4-3: MARÍA AYALA (37′); 5-3: IRIS (38′)