miércoles, 11 de abril de 2018

El FS Castelldefels perd i es complica la permanència

Crònica FS Castelldefels: Dura derrota del Sènior Masculí groc, un Tibu-Ron Castelldefels que segueix sent incapaç de trencar la mala dinàmica i que dissabte a la tarda va encaixar la seva 6a desfeta a les darreres 7 jornades en la visita del penúltim classificat al Pavelló de Can Roca.
Com es preveïa grocs i roses van protagonitzar un partit obert, que després d’un tram inicial sense gols però ‘mogut’ va veure com al descans s’hi arribava amb empat a 2responent els visitants als avantatges amfitrions. Roger (12′) i Alexis (17′) van signar les dianes grogues, empatant Héctor Cano per partida doble, amb un 2-2 que va arribar a manca de 29 segons per cloure el primer acte. Un cop més, fatídics minuts previs a la pausa.

A la represa la tònica de partit d’anades i tornades sense un dominador clar es va mantenir, i just quan més igualat era tot una greu badada defensiva va derivar en el 2-3, obra, un cop més, d’Héctor Cano (30′). A partir d’aquí, i per primer cop en tot el matx, els de Toni Torres van haver d’anar a remolc, encaixant el 2-4 al 36′, gol de Víctor que semblava posar les coses prou coll amunt.

Tanmateix, els grocs, lluny d’ensorrar-se van ser capaços d’empatar a 4 amb dues ‘xarxes’ als darrers dos minuts, prenent riscos i atacant de 5. Alexis (38′) i Alberto van ser-ne els autors. Amb poc menys de 60 segons per disputar-se semblava encetar-se un ‘nou’ encontre i la ‘inèrcia’ s’entenia com a positiva pels nostres interessos, però el 4-5, materialitzat per Mario, en la jugada posterior a la sacada de centre del 4-4, va ser el ‘cop de gràcia’ d’un Tibu-Ron que va encaixar el 4-6 de la sentència, amb Jordi com autor, a manca de 4 segons.

Toca aixecar-se ja que hem entrat en zona de descens. Després d’aquest resultat, el partit de dijous -més concretament els minuts de la segona meitat que resten- contra el Màgic Sants adquireix més importància. Som-hi nois!
#SomHiTibuRon

FITXA TÈCNICA
Pavelló Can Roca
FS TIBU-RON CASTELLDEFELS: Héctor; Alberto, Javi Sánchez, Roger, Jero, Alexis, Raúl Sánchez, Lauty, Lucas i Pablo Bascón
PB LA PALMA: Juanma; Albert, Marc Abuín, Héctor Cano, Jordi, Álex Cañete, Mario, Xavi Roig, Víctor i Carlos
Gols: 1-0: ROGER (12′); 1-1: HÉCTOR CANO (16′); 2-1: ALEXIS (17′); 2-2: HÉCTOR CANO (20′); 2-3: HÉCTOR CANO (30′); 2-4: VÍCTOR (36′); 3-4: ALEXIS (38′); 4-4: ALBERTO (39′); 4-5: MARIO (40′); 4-6: JORDI (40′)