lunes, 30 de noviembre de 2015

Els Castellers de Castelldefels fan la clàssica de 7 a Calella

Feia 19 anys que els Grocs no descarregàven la clàssica de 7 fora de casa i, a casa, l’última vegada que la van descarregar va ser a la Festa Major d’hivern del 1995, ara fa vint anys!

Avui, doncs, els Grocs han tornat a fer història, descarregant a Calella un pilar de 4 d’entrada, el 3 de 7, el 2 de 6, el 4 de 7 i, a la ronda de pilars, un preciós vano de 5, tot al primer intent i amb prou solvència. Això sí, amb l’inestimable ajuda dels Maduixots i dels Castellers de Sant Feliu a les pinyes.

Sabíen que ho havíen de provar. Sabíen que era necessari rodar els castells de 7 abans de Festa Major. Sabíen que descarregar la clàssica els hi donaria ales i els prepararia psicològicament per afrontar els reptes que s'han marcat per la seva diada. Tot això ho sabíen, però no s'ho acabàven de creure que ho poguéssim aconseguir. Però ho han fet. I ho han fet bé.

Una pinya molt motivada que ha donat el dos cents per cent, un tronc que s’ho ha cregut i ha pujat a gaudir dels castells, una canalla molt, molt valenta i una Tècnica que ha treballat de valent i que ha cregut en la colla i li ha donat el que demanava, han estat els ingredients màgics que han obrat el miracle.

Ara toca tornar a tocar de peus terra i suar bé la cansalada als tres assajos que els queden abans de Festa Major i als que estan convidats tots els veïns i veïnes de la ciutat. Només així podran anar encara més amunt i tornar a fer història a la nostra plaça, envoltats de la nostra gent.

-Proximos Assajos al seu local de l'Av. Lluis Companys nº 6, al barri de la Muntanyeta ...:

Dimarts 1 de desembre de 19 a 21h.

Divendres 4 de desembre de 21 a 23h.

Assaig especial el dissabte 5 de desembre a les 18h. a la Plaça de l'Església.

-Diada Festa Major d’Hivern, Dimarts 8 de desembre a les 17h. a la plaça de l'Església.

SOM-HI GROCS!!!!