lunes, 30 de noviembre de 2015

Els Castellers de Castelldefels fan un pas endavant a Sant Climent

Diumenge passat, els Castellers de Castelldefels van pujar a Sant Climent de Llobregat per participar en la III Trobada de Colles Castelleres de la Baronia de l’Eramprunyà, al costat dels Encantats de Begues, els Castellers de Gavà i els amfitrions de la trobada d’enguany, els Castellers de Viladecans.
A causa d’alguns problemes d’agenda de l’Ajuntament de Sant Climent, la Trobada es va haver de celebrar per la tarda i això va comportar manca de públic, foscor i molt de fred. Tot això no va impedir, però, que els Grocs – que en aquesta ocasió comptàvem amb algunes camises més del que és habitual a plaça – féssin un pas endavant i descarreguéssim el primer 3 de 7 fora de casa de la temporada. Per arrodonir l’actuació, van descarregar també un 2 de 6 molt parat – que demana a crits un pis més -, un 4 de 6 molt lleuger i un pilar de 5 que ja tenen ben apamat.
La temporada castellera ja ha acabat, però no pas per als Grocs. Els queda encara una de les cites més importants del seu calendari: la Diada castellera de Festa Major d’Hivern de Castelldefels, que se celebrarà el dimarts 8 de desembre a les cinc de la tarda i comptarà amb la participació dels Encantats de Begues i els Vailets de Gelida. Potser perquè és l’última actuació de la temporada, potser perquè “juguen” a casa, o potser perquè és Festa Major, tradicionalment porten els seus millors castells a aquesta diada. Per aconseguir descarregar els millors castells a la seva plaça, però, cal abans rodar-los una mica, i és per això que van optar per portar el 3 de 7 a Sant Climent, i és també per això que aquest diumenga volem portar castells de 7 a Calella, a la Diada dels Castellers de l’Alt Maresme, que serà la penúltima actuació de la temporada.
Una diada que esperen ser molts i moltes i fer un bon paper al costat dels Castellers de Sant Feliu i dels amfitrions, els Castellers de l’Alt Maresme. I el proper 8 de desembre esperen ser encara molts i moltes més i poder, així, oferir a la gent de Castelldefels la millor diada possible.