martes, 8 de agosto de 2017

Èxit de públic a la Llegenda del Gar i Got la nit en què el famós Drac posa nom a una plaça de Castelldefels

Dissabte passat 5 d'agost, l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, va representar l'espectacle pirotècnic teatral 'La llegenda del Gar i Got' davant de més de 1.000 persones al Parc de la Muntanyeta de Castelldefels.

Minuts abans de la representació de l'obra, va tenir lloc la inauguració de la plaça del Gar-i-got, espai del Parc de la Muntanyeta que des de 1997 serveix d'escenari per a la representació de la llegenda. Amb anterioritat, des de 1994, l'emblemàtica obra es representava a la plaça de l'Església.


La inauguració va comptar amb les intervencions de l'alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda; el regidor de Cultura Festes i Participació ciutadana, Jordi Maresma; i la presidenta de l'Agrupació de Cultura Popular, Eli Sebastià.

L'obra, representada per veïns de la nostra ciutat de totes les edats i de forma totalment amateur, és el tradicional tret de sortida de la Festa Major que es durà a terme en la nostra ciutat del divendres 11 al dimarts 15 d'agost.

El programa de les festes compta amb propostes tan tradicionals i culturals com Ball de Gegants i Capgrossos, Grallers, Cercaviles (Ball de Bastons, panderetes, Cintes i Gitanes), correfoc amb ball de diables i declamació de Sàtires, plantada de castells, sardanes, processó ... i amb grans espectacles musicals com els concerts de Doctor Prats i Hotel Cochambre.

No faltaran els focs artificials, tallers, activitats esportives, els espectacles infantils més diversos, la fira amb les seves atraccions i el Holi Dolly Festival.