viernes, 7 de abril de 2017

Programa Sant Jordi Castelldefels 2017

Del 8 al 26 d'abril, Castelldefels celebra un Sant Jordi en el què la cultura és protagonista amb teatre, presentació de llibres, tallers, concurs de fotografia, tarda blanca a la biblioteca, Gegants i balls populars, concert coral, ball de sardanes, concert, parades de llibres i roses, mostra de pintura al carrer, animació, contes, documental del mes, tertúlia, presentació de la nova web de l'arxiu municipal ...

PROGRAMA SANT JORDI 2017.

Dissabte 8 d'abril

Preu: 18 € Comprar entrades
Organitza: Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelldefels.

Dimarts 18 d'abril

  • 19 h Sala Margarida Xirgu.  Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. Presentació del llibre Sit tibi terra levis a càrrec de l'autor local Felipe Sérvulo.

Dijous 20 d'abril

  • 18 h a 19.30 h Sala taller infantil de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. Taller “Fil a l'agulla familiar especial Sant Jordi “Fem un drac”.
    Per a infants a partir de 7 anys. Cal inscripció prèvia 

  • 20 h  Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. Veredicte públic i lliurament dels premis del XXIX Concurs de fotografia Sant Jordi 2017, amb el tema: ARBRES
L'exposició romandrà oberta fins al 6 de maig. Organitza: Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels amb el suport de l'Ajuntament de Castelldefels.

Divendres 21 d'abril

  • De 17 h a 20.30 h  Revetlla de Sant Jordi i 5è aniversari de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. Tarda blanca a la biblioteca amb música en directe, teatre, dansa, contes i tallers per a tothom. Vine a celebrar amb nosaltres el cinquè aniversari de la Biblioteca i la festa del llibre i la cultura!! Amb la presència de l'Agrupació de Cultura Popular, l'Escola Municipal de Dansa, El Petit Ballet, Performing Arts, El Kasal de Joves, les Polseres Candelas, l'Hora del conte a la plaça... i molt més!!!

  • 21 h Església de Sta. Maria. Concert de Sant Jordi a càrrec de  les corals de Castelldefels. Organitza: Coral Margalló.

Dissabte 22 d'abril

  •  18 h Teatre Plaza. Temporada de teatre familiar, amb l'espectacle LA RATETA PRESUMIDA a càrrec de la companyia T-Gràcia. Espectacle recomanat per a nens i nenes a partir de 3 anys.
Preu: 5 €  Comprar entrades per a l'espectacle
Organitza: La Xarxa d'espectacles infantils i juvenils de Castelldefels amb el suport de l'Ajuntament de Castelldefels.
  • 18.30 h Plaça de l'Església. Concert de l'Associació Musical de Castelldefels.
     
  • 20 h Plaça de l'Església. Ballades de sardanes amb la Cobla Sant Jordi.

Diumenge  23 d'abril. DIADA DE SANT JORDI

  • De 10 h a 21 h Plaça de l'Església. Parades de llibres i roses ( llibreries, floristeries i entitats de Castelldefels). 
     
  • De 10 h a 19 h Plaça de l'Església / Av. 1r de Maig. Mostra de pintura al carrer. Organitza: Associació d'Artistes Plàstics de Castelldefels

​A l'estand de Castelldefels Cultura , podreu trobar informació del Teatre Plaza, la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado i el Servei Local de Català.
L' Horari de funcionament serà de: 10 h a 14.30 h  i de 17 h a 20 h

Espai d'animació, contes i tallers (Pati de l'antic IES Castelldefels, c/ Arcadi Balaguer)
  • Horari de tallers, de 10 h a 14 h i de 17 h a  19 h., Activitats organitzades per la Regidoria de Pau i Solidaritat i la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.

10h – 11.30h: Activitat La Ruleta de la Vida a càrrec de Comparte
11.30 h.  Espectacle: El viatge d'en James a càrrec de Teatre Aula.
12.30h: Contacontes: El León Mandinga a càrrec de Gesta Africa
12.45h – 14h: Taller Contes d'arreu del món i creació d'un punt de llibre a càrrec d'Etyops
17h – 18.30h: Taller Creem el nostre hort a càrrec d'ATTA
17h a 19 h Tallers per a infants. “Descobreix un secret bibliotecari”  a càrrec de Torre de Somnis i Enigma Difusió Patrimonial.

Dilluns 24  d'abril

  • De 18 h a 19.30 h. A l' Espai de suport 3 planta 2. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. El Club dels experts” club de lectura al voltant de la literatura juvenil moderat per Sílvia Nebot amb la visita de l'autor local Miquel Arguimbau. Joves a partir de 12 anysCal inscripció prèvia

  •  De 19 h a 20.30 h Sala Margarida Xirgu.  Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.  El documental del mes: Cinefòrum Amateurs a l'espai  de Max Kestner. Versió original en danès, subtitulada en català (89 min). 

Dimarts 25  d'abril

  • 19 h Sala Margarida Xirgu.  Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.  Tertúlia literària, llegim Si no puc volar d'Estel Solé amb l'assistència de l'autora.

Dimecres 26 d'abril

  • 19 h Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. Presentació del nou web de l'Arxiu Municipal. El nou web de l'Arxiu permetrà que una gran part del patrimoni documental de la nostra ciutat es pugui consultar des de casa. Una de les principals novetats serà que tothom hi podrà interactuar a través de les xarxes socials, creant entre tots i totes un veritable arxiu de la memòria col·lectiva de Castelldefels.