jueves, 3 de agosto de 2017

La Llegenda del Gar-i-Got arriba aquest dissabte a Castelldefels

El Parc de la Muntanyeta de Castelldefels acollirà aquest dissabte 5 d'agost, una versió renovada i actualitzada de l'espectacle pirotècnic teatral, la Llegenda del Gar-i-Got, tradicional tret de sortida de la Festa Major de estiu 2017 (#FMCastelldefels2017).


L'obra, organitzada per l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels en col·laboració amb l'Ajuntament de la ciutat, està interpretada de forma totalment amateur per membres de l'entitat cultural y veins y veines de la ciutat de totes les edats.

Diu la llegenda que un dia molt boirós, un drac bo volava sobre el Massís del Garraf a visitar una vila prop del mar amb un castell sobre un turó. A causa de l'espessa boira, el drac és perdre.


La Bruguers, una nena molt eixerida, se'l va trobar i el va acompanyar al poble, sent la seva arribada tot un esdeveniment. El que no sabien els veïns és que entre ells s'amagava una malvada bruixa que amb un encanteri, els dormiria a tots.


Així comença la llegenda del Gar-i-Got, tot un espectacle del que podrem gaudir aquest dissabte 5 d'agost a partir de les 22:30h., al Parc de la Muntanyeta de Castelldefels.


Cançó del drac Gar-i-Got

Del fons de les cavernes
Ha vingut el nostre drac
Quan sent la musiqueta
Ell es posa a ballar.

El nostre drac quan balla
Es veu molt eixerit
Ballant amb els seus caps
I amb la cua fa remolins.

I mireu que n’és de bonic
I quins caps que té de fera
I mireu com tira foc
Pel davant i pel darrere.

El nostre drac quan balla
És un terrabastall,
És un terrabastall
I l’estimem de veritat.