miércoles, 15 de noviembre de 2017

Primera victòria a domicili del FS Castelldefels

Important victòria del Sènior Masculí groc, que dissabte a la tarda va trencar la mala ratxa, quatre jornades sense vencer, obtenint la seva segona victòria de la temporada, primera a domicili, en la visita efectuada a la pista del Màgic Sants.

Els grocs, que no sumaven de tres en tres des de la jornada inaugural, van segellar un triomf més que necessari per a la confiança del grup després de realitzar un partit seriós i amb poques ‘fisures’. Després d’aquest resultat els d’Óscar Ballano se situen 10ns, amb 7 punts, i el proper cap de setmana tornen a jugar fora, en aquest cas a la pista d’un vell conegut com la PB La Palma.

El tècnic Óscar Ballano ens deia que “ha estat un partit igualat a la primera part, en què hem tingut fases bones de joc i d’altres més irregulars, destacant la gran feina del porter Héctor. Al descans hem marxat guanyant 1-2, i al tram inicial de la segona, més fins a l’hora de trobar xarxa, ens hem col.locat 1-4. Després ells s’han posat ‘de 5’ i tot i no generar massa han ajustat el marcador fins el 3-4. Afortunadament hem mantingut la calma, i en un robatori hem ampliat la renda, i aquí s’ha acabat el partit. 3 punts cabdals en l’aspecte anímic. Esperem que aquest resultat ens permeti agafar més confiança i poder jugar millor, el que segur que ens permetrà tenir més continuïtat en positiu”.
FITXA TÈCNICA
Pavelló Espanya Industrial (Barcelona)
MÀGIC SANTS FUTSAL: Víctor; Isaac, Sergi, Pons, Gascón, Miqui, Max, Fran, Eric i Andreu
FS TIBU-RON CASTELLDEFELS: Héctor; Somoza, Alberto, Javi Sánchez, Roger, Jero, Lluís, Mauro, Raúl Sánchez, Raúl Díaz, Lauty i Vicente
Gols: 0-1: HÉCTOR (9′); 1-1: FRAN (11′); 1-2: LLUÍS (17′); 1-3: LAUTY (27′); 1-4: LAUTY (30′); 2-4: ISAAC (34′); 3-4: SERGI (36′); 3-5: RAÚL SÁNCHEZ (37′)