viernes, 22 de mayo de 2015

Maria Miranda denuncia un diari local per fer-se ressò d'una informació falsa sobre la seva trajectòria professional

Nota de premsa - La candidata socialista ha denunciat un diari local, per injúries i calúmnies en haver publicat una informació sobre la seva carrera sense contrastar-la.

La candidata del PSC a l'alcaldia de Castelldefels, Maria Miranda, ha denunciat el diari DIME! per publicar, en el darrer número, informació falsa sobre la seva trajectòria professional.

A pocs dies de les eleccions municipals, el diari s'ha fet ressò d'una informació manipulada que un hacker ha introduït en el web de la consultoria de la qual Maria Miranda és fundadora, Opportunity marketing Consultoria marketing & Comunicación. L'atac informàtic ha consistit en afegir, a la llista de clients de Maria Miranda, institucions com el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, i els Ajuntaments de Gavà i Castelldefels, amb els quals la candidata assegura no haver treballat mai, més enllà dels seus càrrecs en el món de la política.

El diari DIME! està editat pel Club La Gaviota, entitat vinculada al PP de Castelldefels, i del qual l'Alcalde Manuel Reyes és l'actual Vice-president. En l'edició publicada aquesta setmana, es presenta com a veraç una informació que no ha estat contrastada, assegurant que "Miranda presume en su web de autoadjudicarse contratos de su consultoría con el Ayuntamiento y otros organismos públicos", afegint que "de ser cierto, representaría que la candidata a la alcaldía del partido socialista podría haber incurrido en una incompatibilidad con consecuencias penales". 

La candidata ha presentat aquest matí una denúncia per injúries i calúmnies davant dels Mossos d'Esquadra, però no només es fa referència a la publicació del DIME!, sinó que també es menciona el haqueig del web, per tal que s'esbrini l'autoria del mateix i poder exigir posteriorment les responsabilitats que s'escaiguin. Així mateix, aquests fets es posaran en coneixement de la junta electoral de zona, per si se'n poden derivar altres tipus de responsabilitats.