sábado, 9 de septiembre de 2017

Castelldefels conmemora amb música, cultura i flors la Diada Nacional de Catalunya

Castelldefels celebra un any més amb música, cultura i moltes flors, el 11 de setembre. Per commemorar la Diada Nacional de Catalunya, l'Ajuntament de Castelldefels ha preparat un complet programa d'actes arrelats a la cultura popular de la nostra terra.


A les 11h. ballada de sardanes a la Plaça de l’Església al ritme de la Cobla del Baix Llobregat amb l'Agrupació Sardanista de Castelldefels.

A les 12h. a la plaça Onze de Setembre, cant coral a carrec de la Coral Margalló.

A continuació, les diferents entitats polítiques, esportives, culturals i veïnals de la ciutat faran la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova.

Després de l'ofrena floral, la cultura catalana es converteix en protagonista de la jornada. Balls de Bastons i la aixecada d'un pilar per part dels Castellers de l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, com a prolegomen de la salutació de l'alcaldessa de la ciutat, María Miranda, la qual estarà flanquejada pels integrants del Govern Municipal de la nostra ciutat.
Com a colofó ​​a l'ofrena floral, es cantarà l'himne nacional de Catalunya, Els Segadors, amb música dels Grallers de Castelldefels, Toc de Vent.


A les 12:30 h. l'Agrupació Sardanista de Castelldefels ocuparà de nou la plaça de l'Església amb una Ballada de Sardanes al ritme de la Cobla del Baix Llobregat.

Un dia abans (diumenge 10) a les 19h. a la Plaça de l'Església, concert a càrrec de l'Associació Musical de Castelldefels, sota la direcció de Joan Soler.