lunes, 25 de septiembre de 2017

Programa Setmana de les Llengües a Castelldefels


El proper 26 de setembre se celebra el Dia Europeu de les Llengües que té per objectiu fomentar l’aprenentatge d’idiomes a tota Europa.
Per aquest motiu, del 26 al 29 de setembre, la Biblioteca RFJ de Castelldefels (C/ Bisbe Urquinaona 19-21) ens ha preparat un seguit d’activitats per a adults i infants encaminades a mostrar aquesta riquesa mitjantçant tallers, presentacions de llibres, hores del conte per als més petits, etc... Anglès, francès, alemany, italià, català, xinès …
ACTIVITATS ADULTS
No serà permesa l'entrada a la sala passats 10 minuts del començament de l’activitat, per aquest motiu es prega puntualitat.
-Dimarts 26
17.30 a 18 h i de 18 a 18.30 h. (dues sessions).
Taller “Dégustation de français pour debutants” a càrrec de Laetitia Borges, professora del Institut Français de Barcelona. Espai de suport planta 1.

19 a 20.30 h.Presentació del llibre “El Retorn dels Bassat: literatura, llengua i identitat, una família jueva del segle XX” a càrrec del seu autor Vicenç Villatoro. Espai Margarida Xirgu.


-Dimecres 27
17.30 a 18.30 h. Xerrada “Por qué aprender francés en Cataluña?“ a càrrec de Stéphane Paris, agregat de cooperació pel francès. Espai Margarida Xirgu.


-Dijous 28
19 a 20.30 h. Taller “Hablas inglés? Puedes demostrarlo? Certificar el inglés en el s. XXI “ a càrrec de Barry Lynam, director del Trinity College London Spain &Portugal. Espai de suport planta 1.


ACTIVITATS FAMILIARS
L’infant ha d’estar dintre de la franja d’edat indicada. A les activitats familiars només tindrà accés a la sala l’infant inscrit amb l’adult acompanyant. No serà permesa l'entrada a la sala passats 10 minuts del començament de l’activitat, per aquest motiu es prega puntualitat.
-15 Minuts comptats. Cada dia de dilluns a divendres a les 17.30 h. lectura de contes en anglès, francès, italià i gallec a càrrec del personal de la biblioteca.. Infants a partir de 4 anys
-Divendres 22 de 18 a 19.30 h. Taller “Fun Craft” (manualitats en anglès). Infants de 4 a 7 anys. Sala taller infantil.
-Dimarts 26 de 18 a 18.30 h. Taller “Shark in the Park” (contes en anglès) a càrrec de Sherry Jacqui, professora de Kilkenny Learning Center. Infants de 4 a 7 anys. Sala taller infantil.
-Dimecres 27 de 18 a 18.30 h. Taller “Little Einsteins: a first look at the water cycle” (taller científic en anglès) a càrrec de Flavia Morrone, directora de CSH The Language Factory.Infants a partir de 8 anys. Sala taller infantil.
-Dijous 28 de 18 a 18.45 h. Taller “Trinity Stars: learning English through performance” (teatre en anglès) a càrrec de Barry Lynam, Director del Trinity College London Spain&Portugal i Rachel Fenton Directora General de Tedi-org. Infants de 3 a 6 anys. Sala taller infantil.
-Divendres 29 de 17.30 a 18 h. Taller “Français par le jeu” a càrrec d’Hervé Salaun, director de cursos de l’Institut Français de Barcelona. Per a joves de 8 a 13 anys. Sala taller infantil.
-Divendres 29 de 18.15 a 18.45 h. Taller “Introducció a l’idioma xinès mandarí, taller de descobriment de l'idioma amb paraules i expressions bàsiques i introducció a la cal·ligrafia xinesa". Per a infants a partir de 8 anys. Sala taller infantil.