jueves, 22 de mayo de 2014

Comunicat del PSC Castelldefels sobre la pèrdua de la Bandera Blava de la platja de la ciutat

El PSC considera que les retallades i la paràlisi del govern municipal del PP han provocat que la platja de Castelldefels hagi perdut la Bandera Blava

Els socialistes lamenten el cop que la retirada d’aquest guardó mediambiental suposa per a la imatge turística de la ciutat

El PSC considera que la retirada de la distinció Bandera Blava a la platja de Castelldefels, que des del 2007 havia reconegut la qualitat mediambiental del litoral de la ciutat, és la conseqüència lògica de la combinació de dos factors: la paràlisi en què es troba el govern municipal del PP i la política de retallades en els serveis que ha dut a terme. El PSC lamenta que aquest pas enrere en el reconeixement del valor de la platja de Castelldefels sigui un cop per a la imatge turística de la ciutat, que des de fa molts anys ha estat un dels motors del desenvolupament econòmic local.

No sabem quin model de desenvolupament turístic té el govern municipal del PP per a Castelldefels, si és que en té algun, però el que si veiem és que, tant pel que fan com pel que deixen de fer, s’estan carregant el model de turisme de qualitat que s’havia anat implantant amb el govern anterior liderat pel PSC, amb el treball conjunt del sector públic i el privat”, assegura la portaveu del Grup Socialista, Maria Miranda. El PSC acusa a l'alcalde del PP d’estar  més pendent de les qüestions d’imatge, fins al punt d’instal·lar unes torres de vigilància a la platja que es van retirar després de l’acte de presentació als mitjans de comunicació.

Aquest, però, no és el primer pal a les rodes que ha posat el govern municipal del PP a la imatge turística de la ciutat. La manera en què l’any passat es va implantar la zona de pagament per estacionar en el front marítim, a més de les protestes generalitzades dels veïns, va reduir la presència de visitants a la platja durant bona part de l’any. Poc després d’arribar al govern de Castelldefels, el PP també va eliminar el Consorci de Turisme, en què l’administració i els representants del sector treballaven conjuntament en la implantació de mesures per desenvolupar el turisme a la ciutat.