jueves, 5 de junio de 2014

El PSC comparteix la preocupació veïnal per l’increment de la inseguretat ciutadana

La portaveu del Grup municipal Socialista, María Miranda, acusa al govern municipal del PP d’incomplir la seva promesa de tolerància zero amb la delinqüència

El PSC comparteix la preocupació de bona part de la ciutadania de Castelldefels, que assisteix impotent a l’onada d’actes delictius que s’està produint en alguns barris de la ciutat en els últims mesos.
La portaveu del Grup municipal Socialista, María Miranda, ha demanat al alcalde del PP, Manu Reyes, que situï aquesta qüestió entre les seves prioritats de govern, “tal i com va prometre durant la campanya electoral i que, com tants altres qüestions, ha acabat sent una promesa incomplida”.

En alguns barris, com el de la Muntanyeta, ha augmentat enormement la inseguretat ciutadana en els últims temps. Robatoris en comerços –l’últim dels quals, en un supermercat, a punta de pistola- i en l’interior de vehicles, i  baralles amb ferits han fet crèixer la preocupació dels veïns. A Vista Alegre, un altre dels barris afectats, fa unes setmanes l’associació de veïns va arribar a convocar una assemblea extraordinària per tractar el tema.

El PP va prometre tolerància zero amb la delinqüència i que si guanyava les eleccions emprendria mesures com augmentar el nombre d’agents al carrer. Tres anys després el resultat és una promesa més incomplida. No han augmentat la plantilla i el degoteig de robatoris, furts i baralles és una constant”, afirma Miranda. La portaveu del Grup municipal Socialista creu que aquesta situació “és el resultat d’un govern inestable i en minoria, que necessita el recolzament d’un trànsfuga per mantenir-se, amb un alcalde que no s’hi dedica a Castelldefels tot el que caldria, perquè està més pendent de la seva carrera política que del benestar de la ciutadania”.