viernes, 20 de junio de 2014

La Flama del Canigó encén la revetlla de Sant Joan a Castelldefels

L'Agrupament Escolta Grimpamons i l'Agrupació de Cultura Popular de #Castelldefels conviden a tots els veïns i veïnes de la ciutat a gaudir de la Flama del Canigó, tradició catalana vinculada al solstici d'estiu que s'inicia amb la renovació del foc al cim del Canigó i culmina amb l'encesa de les fogueres de la nit de Sant Joan.
La flama arribará, avui dilluns 23 de juny, cap a les 19.45 hores a l'avinguda Constitució, alçada del carrer Otero Pedrayo, i farà un recorregut pels carrers de la ciutat.

Mentrestant, el grup local ONA oferira un concert a la Plaça de l'Església, lloc on la Flama farà una parada per gaudir dún petit ball de diables i timbals de la Agrupació de Cultura popular de Castelldefels (ACPC).

L'itinerari continuarà fins arribar al parc de la Muntanyeta, on es farà la tradicional encesa de la foguera i es donará coca i cava a tots els assistents.

-Recorregut i horari de la Flama del Canigó-

19 h. Concert del Grup de Castelldefels, ONA a la Plaça de l'Esglèsia.

19.45 h. Sortida de Ronda Otero Pedrayo/Avinguda Constitució. (En bicicleta) - Avinguda Constitució - c/ Doctor Barraquer - c/ Bisbe Urquinaona - Av. Primer de Maig - Plaça de l'Església.

20 h. Arribada a la Pl. de l'Esglèsia. Petit ball del diables i timbals de l'ACPC.

20.15 h. Arribada al Parc de la Muntanyeta. Petit Ball de Diables de l´ACPC i lectura del Manifest.

20.30 h. Encesa de la foguera i repartiment de coca i cava.

Organització: Agrupament Escolta Grimpamons.
Col·labora: Agrupació de Cultura Popular i Ajuntament de Castelldefels.

BONA REVETLLA A TOTS I TOTES...!