viernes, 5 de diciembre de 2014

Es presenta una Plataforma Ciutadana Progressista a Castelldefels


El passat 29 de novembre va donar el tret de sortida la “Plataforma Ciutadana Progressista amb Maria Miranda”.

A la presentació van assistir prop de noranta persones, que van escoltar en l’Espai Ramon Fernández Jurado, els motius de la creació d’aquesta Plataforma. 

Amb la presència de Maria Miranda, candidata a l’alcaldia pel PSC en les properes eleccions municipals, que es celebraran el proper 24 de maig, el portaveu de la Plataforma va donar a conèixer els motius i objectius d’aquesta iniciativa ciutadana.

“Es tracta d’una iniciativa  ciutadana que treballarà perquè en les properes eleccions municipals , la ciutat de Castelldefels tingui un govern progressista”.
“Castelldefels porta quatre anys amb un govern municipal de dretes que no ha respòs a les necessitats de la ciutat ni dels seus ciutadans”.
“Catalunya i també Castelldefels, esta vivint un moment especialment delicat en molts aspectes i, per això, necessitem un govern municipal sòlid, progressista, coherent i amb sensibilitat social”.
“Estarem presents en les xarxes socials i convocarem diferents actes al llarg d’aquest període fins arribar el mes de maig”. 

Amb la xerrada-col.loqui que es va mantenir després de la presentació de la Plataforma, la candidata Maria Miranda, va a donar conèixer les línees generals en les que es compromet a treballar si surt elegida alcaldessa de Castelldefels, “ posaré un accent prioritari a tots els aspectes socials necessaris per la ciutadania de Castelldefels, que aquest últims quatre anys han estat abandonats, i farem una ajuda prioritària a les classes socials més desfavorides. No pot passar més a la nostra ciutat que nens iniciïn el curs escolar sense llibres per una precarietat econòmica per part de les seves famílies”. “Treballaré amb micropolítiques, que son les que arriben de veritat a la ciutadania”. “Faré una política transparent, propera i participativa amb la ciutadania de Castelldefels, no podem estar d’esquena als nostres ciutadans/es i fer una política d’imposició com s’ha estat fent aquests darrers anys”. 

L’acte va cloure amb preguntes dels assistents dirigides als membres de la Plataforma i a la candidata Maria Miranda.