martes, 2 de junio de 2015

l'Associació Castelldefels Sáhara organitza el SOPAR VACANCES EN PAU 2015

L’Associació Castelldefels Sáhara organitza com es habitual per aquestes dates, el sopar per recaptar fons pel projecte Vacances en Pau, acollida d’infants sahrauís.

El sopar és el proper divendres 5 de juny a les 21 h al restaurant Mar de Pins de Gavà Mar.

En el transcurs del sopar es donarà la benvinguda a  les famílies d'acollida 2015, així com els patrocinadors del programa Vacances en Pau 2015.
A més es presentarà  el projecte de formació de Mestres saharauis per deficients visuals als campaments de refugiats a càrrec de Maria José Saez, membre de la taula coordinadora del centre de recursos educatius de la ONCE.

Enguany  sis  famílies  de Castelldefels acolliran a casa seva un infant durant els mesos de juliol i agost dins del Programa Vacances en Pau 2015. El programa a Castelldefels ho organitza l’Associació Castelldefels Sàhara i està recolzat per l’Àrea de Cooperació de l’Ajuntament de Castelldefels , i col·laboren altres entitats, empreses  i/o particulars per fer l’estiu als infants més agradables.

Aquests nens  i nenes procedents dels campaments de refugiats saharauis podran gaudir d'un estiu diferent al que passen als campaments on arriben a l'estiu als 50º C.
Un dels principals objectius del programa Vacances en Pau és realitzar les revisions mediques i fer les derivacions oportunes.

Durant el mes de juliol els nens  i nenes saharauis comparteixen el seu temps amb nens i nenes de Castelldefels  al Casal Paranens.

Durant tot l'estiu realitzan activitats organitzades per l'Associació en col·laboració  amb entitats de la ciutat.

Els nens i nenes saharauis tindran la oportunitat de descobrir moltes coses que no estan acostumats :  gaudir de la platja de Castelldefels, la muntanya del Garraf, anar a la piscina, fer activitats nàutiques i compartir i conviure amb una família de Castelldefels tot l’estiu.

L’Associació convida a tots i totes que vulguin adherir-se al sopar a anar-hi i acompanyar a les famílies d’enguany.

Els tickets es poden reservar trucant als telèfons:

Lluïsa 633 94 16 03
Rita 699 30 62 85
Marta 652 40 98 13