lunes, 4 de abril de 2016

La Creu Roja de Castelldefels presentat la seva Memòria i reconeix als seus Voluntaris, socis i Usuaris

La Creu Roja de Castelldefels va presentar la seva Memòria d'activitats 2015 i va retre homenatge el passat 1 d'Abril als seus socis, voluntaris i usuaris amb la celebració d'un acte de reconeixement que va tenir lloc a l' espai Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernández Jurado i que va comptar amb l'assistència de gairabè 300 persones. 

"Des de Creu Roja ens comprometem, a seguir treballant per atendre les necessitats dels col·lectius més vulnerables i donar una resposta integral i acompanyada. Vull destacar el gran i imprescindible paper de la nostra força humana més important: els Voluntaris/es  i Socis/es de la nostra entitat.. sense vosaltres res seria possible", va afirmar la presidenta de Creu Roja Castelldefels, Lidia Lanuza.

Durant l'esdeveniment es va exposar l'activitat que ha dut a terme Creu Roja a Castelldefels durant l'any 2015, donant especial protagonisme a les veus dels usuaris que han volgut, en primera persona, compartir la seva vivència dins la nostra institució amb tots els presents.

L'Acte ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Castelldefels, encapçalat per la seva Alcaldessa, Sr. Candela Lopez, i diversos  regidors, destacant també a les diferents entitat del municipi i les empreses que han col·laborat perquè aquest acte sigui possible.