lunes, 28 de noviembre de 2016

El BBA Castelldefels s'estavella contra el Muro

Crònica - EL BBA CASTELLDEFELS NO TROBA EL SEU RITME DE JOC I CAU A CASA DAVANT EL MURO PER 59 a 81. Els mallorquins s'enduen una merescuda victòria davant del desencert local.

El Castelldefels no va tenir ahir una tarda inspirada a Can Vinader. Malgrat recuperar Carrasco i Pagès després de les seves lesions, l'equip va anar remolc en el joc i al marcador i va veure's superat per la solidesa defensiva de l'equip balear, que tret dels primers minuts del 3r quart, va disposar d'avantatges còmodes al marcador.

Després d'una primera part molt fluixa a nivell ofensiu (24-36), el BBA va sortir en tromba després del descans i amb 4 triples seguits de Vázquez i Pagès es va posar per davant en un obrir i tancar d'ulls (43-40).

Semblava que el color del partit seria completament diferent, però el Muro Basket Academy va respondre amb la mateixa moneda dels triples i els contratacs i al final del 3r periode l'embranzida local ja s'havia aturat (47-57).

Els darrers 10 minits van ser un voler i no poder dels locals, poc inspirats en el tir en general i amb força precipitació en el joc en moments importants. El percentatge de tirs de camp (35%) parla per si sol.

Vázquez amb 15 punts, Pagès amb 12 i Olmedo amb 11 van ser els màxims anotadors d'un Castelldefels que dissabte que ve visitarà la pista del CB Valls.