lunes, 21 de noviembre de 2016

Remuntada espectacular del BBA Castelldefels a casa de el Masnou

Crònica - El BBA Castelldefels va sumar aquest dissabte la seva quarta victòria en Lliga EBA al grup C-B superant el rival que el precedia a la classificació, el Vive el Masnou.

El partit es presentava de nou amb un allau de baixes de l'equip castelldefelenc (Gamarra, Carrasco, Haro i Pagès) i va començar amb alternatives i igualtat al 1r període. A partir d'aquí el marcador va reflexar domini local durant la major part del partit, on l'estil de l'equip maresmenc amb molta intensitat defensiva i aturant el joc de contratac dels visitants, s'imposava. Durant el segon quart les rendes del Masnou van començar a créixer perillosament, permetent un avantatge còmode dels locals al descans (44-33)

Els homes d'Àlex Artigot van saber fer un esforç titànic amb els només 8 efectius disponibles per anar reduint progessivament aquest desavantatge, que al final del 3r quart era de només de 6 punts (59-53). El ritme del partit no canviava substancialment, però desde la seriositat defensiva i el control del rebot, el BBA es convertia cada vegada en més sòlid i eficaç.

Un parcial de 10-21 als últims 10 minuts va capgirar el resultat. Els locals no trobaven situacions còmodes de tir i l'altre costat el Castelldefels creixia gràcies a una gran feina col.lectiva. L'equip no va deixar de creure que podia guanyar i ho va aconseguir al tram final.

Destacar en l'anotació Amb 4 jugadors per sobre dels 10 punts, el base Vàzquez (19) i els 3 jugadors interiors, Olmedo (14 + 13 rebots), Boronat (13) i Solé (10).

El BBA té ara un balanç de 4-4 i ha escalat fins a atrapar el Masnou a la 6ª posició. La setmana vinent rebrà diumenge dia 27 a les 18'15 h. l'equip mallorquí de l'AE Muro Basket Academy, que és 10è amb 3 victòries i 5 derrotes.