lunes, 23 de enero de 2017

El BBA Castelldefels millora però no és suficient per evitar la cinquena derrota consecutiva

Crònica - El Pardinyes s'emporta un partit on el Castelldefels va mostar una línia ascendent. Cinquena derrota consecutiva però aquesta vegada amb unes sensacions molt diferents.

Els homes d'Àlex Artigot va tornar a ser un equip intens i solidari en l'esforç, amb un treball insistent de desgast sobre els homes importants de l'equip lleidatà i amb estones de bon joc i d'encert que feia setmanes que es veien en compta-gotes.

L'equip local va sortir molt endollat a la pista i es va endur el 1r parcial (23-20). el base Vázquez imposava un ritme frenètic i Boronat i Bertomeu, lideraven l'ofensiva. Intercanvi de cistelles i bona activitat al darrera afegint-hi control del rebot donaven mínim avantatge al BBA.

El panorama va canviar al 2n quart, quan va aparèixer el base del Pardinyes, Pau López que amb 4 triples gairebé consecutius, va dirigir el canvi de rumb del partit. El Castelldefels perdia pilotes, cometia errors defensius i la segona unitat de la rotació baixava l'encert. A la mitja part, 31-43 al marcador i molta feina per fer.

A la represa, malgrat un inici complicat per l'encert del veterà aler Mendiburu (23 punts), els castelldefelencs van seguir treballant al màxim i van mantenir el desavantatge al voltant dels 8-12 punts i si bé es cert que no van tenir una opció real de capgirar el marcador, sempre van competir amb molt orgull i van confirmar una notable millora en el joc.

Aquesta millora haurà de confirmar-se diumenge vinent en un partit molt important també a Can Vinader davant el Palma, en el que serà el 1r partit de la 2a volta. Allà a les Illes Balears, els mallorquins van gunanyar in extremis (82-81).