miércoles, 18 de enero de 2017

El Club Patinatge Castelldefels celebra el seu 50è aniversari

El “CLUB PATINATGE CASTELLDEFELS” entitat constituïda l’any 1966, té com a principal objectiu el foment de l’esport dins del marc de la nostra ciutat i el desenvolupament i la pràctica del Patinatge Artístic sobre rodes. El passat 15 de desembre el Club va complir 50 anys de la seva fundació i és per això que els propers 28 i 29 de gener s’han preparat actes commemoratius amb motiu d’aquest aniversari.

El dissabte 28 de Gener a les 17.30h. a la sala d’actes Frederic Mompou es farà una presentació de l’historia del club i podrem veure un audiovisual preparat per aquesta ocasió.

El diumenge 29 de Gener a les 17.00h a la pista del Pavelló de Can Roca, es celebrarà un festival sota el lema: “Superherois sobre rodes” on podrem veure a totes les nostres patinadores fent el que més els hi agrada i on també podrem gaudir de les actuacions dels clubs convidats per celebrar amb tots nosaltres aquests gran esdeveniment.

La gran trajectòria del Club en tots aquests anys l’han dut a rebre una menció especial pel seu “50è Aniversari” en la darrera edició de “La Nit de L’Esport”; a ser el club organitzador del trofeu de referència de Catalunya, el “Trofeu Mediterrani”, que aquest any va celebrar la seva 18a edició; a obrir les seves fronteres a la partició en trofeus d’àmbit nacional i una gran llista d’activitats i actes tots girant entorn del patinatge i sempre amb una finalitat, fomentar l’esport dins la nostra ciutat... segur que els propers anys estaran tant plens d’èxits com els passats.

Moltes felicitats per aquests 50è aniversari !!!

Més informació: