martes, 7 de febrero de 2017

Gran éxit a les celebracions del 50è aniversari Club Patinatge Castelldefels

El passat dissabte 28 de Gener a les 17.30h. a la sala d’actes Frederic Mompou el Club Patinatge Castelldefels va celebrar un dels actes commemoratius pel seu 50è Aniversari.

El repàs per la historia del club mitjançà un audiovisual ens va acostar una mica més a la gran trajectòria d’aquest club.

En l’acte a més dels fundadors del club, presidència, entrenadors i ex entrenadors, pares i mares i patinadores va assistir-hi la Alcaldessa de la nostre ciutat Candela López, el Regidor d’Esports Fernando Cerpa i el Gerent de la secció d’esports Albert García.

Va ser una gran vetllada on grans i petits van poder gaudir molt.

El diumenge 29 de Gener a les 17.00h van seguir les celebracions fent els que més els hi agrada a tots els integrants del Club, patinar.

El Pavelló de Can Roca, ple de gom a gom va quedar petit, tots volien gaudir del festival “Superherois sobre rodes”. A més a més tots els assistents vam poder veure actuacions espectacular dels clubs convidats Viladecans, Sant Just, San Joan Despí, Castellar del Vallès i Gramenet, que van deixar-nos bocabadats. Realment va ser un esdeveniment espectacular, de qualitat i emotiu.

Ara toca posar els ulls en els propers anys, seguir treballant i fomentant l’esport en la nostra ciutat... segur que els propers anys estaran tant plens d’èxits com els passats...

Molts èxits ens els propers 50  anys!!!!