martes, 23 de enero de 2018

El Futbol Sala Femení Castelldefels arrasa a casa

Brillant retorn a casa. Crònica Segona Divisió Femenina (Grup 2). Jornada 12. FS  Castelldefels 8 – FF Cervera-Segarra 3.


El retorn del Sènior Femení al Pavelló de Can Roca no va poder ser més exitós. El conjunt de Rubén Jaén i Iván Jiménez va sumar dissabte a la tarda la seva primera victòria en el nou parquet de la instal.lació del c/Castanyer, cinquena del curs, en la primera visita del Cervera-Segarra a Castelldefels. 
El partit va resultar obert i ple d’alternatives atacants en tot moment, mantenint-se l’equilibri en un primer temps que va acabar amb 2-3 favorable a les de lila. El 0-2 inicial (doblet de Núria als minuts 4 i 5′) va ser contrarestat per dues dianes grogues (2-2, amb dianes de Noe al 10′ i Leire al 13′), igualada desfeta per les lleidatanes poc abans de la pausa, amb gol de Carla tot just després de dues claríssimes opcions amfitriones.

A la represa les nostres van anar ‘per feina’, i amb un futbol sala pressionant, ràpid, vertical i efectiu ‘van passar per sobre’ d’un rival que no va tenir cap mena d’opció, quelcom que es va reflectir a la perfecció amb el parcial dels segons 20′ (6-0 amb gols d’Andrea Luna -partidàs el seu-, Leiza per partida doble, Noe, Leire i Patri).

Tornen així les victòries després d’un partit vistós per a l’espectador i que ens va oferir una de les millors versions castelldefelenques del que portem de curs.

El ‘Pear’ tancarà la primera volta el cap de setmana del 3-4 de febrer a la pista del líder, el Femisport Palau. Les nostres són 8es amb 18 punts. 

#ForçaCastell

FITXA TÈCNICA
Pavelló Can Roca
FS CASTELLDEFELS: Alba Sánchez; Carla, Andrea Luna, Leiza, Espi, Patri, Paula, Maria Rius, Rocío, Leire, Noe i Marina
FF CERVERA-SEGARRA: Laura; Maria, Eva, Idoia, Iris, Paola, Núria, Emma, Carla, Cris i Miriam
Gols: 0-1: NÚRIA (4′); 0-2: NÚRIA (5′); 1-2: NOE (10′); 2-2: LEIRE (13′); 2-3: CARLA (17′); 3-3: ANDREA LUNA (22′); 4-3: LEIZA (26′); 5-3: NOE (27′); 6-3: LEIRE (28′); 7-3: PATRI (29′); 8-3: LEIZA (36′)