martes, 29 de mayo de 2018

El FS Castelldefels cau eliminat a les semifinals de la Copa Catalunya

Crònica: El Sènior Femení del Fs Castelldefels va caure eliminat a les semifinals de Copa Catalunya per 0 a 6
en la visita del potent AE Penya Esplugues, de Primera Divisió, al Pavelló de Can Roca, que registrava una prou bona entrada.

Les visitants van sortir en tromba, i tant va ser així que al 5′ ja manaven per 0-3, encertant pràcticament en els seus tres primers xuts entre pals.
Cèlia Catà (2′) i Arantxa per partida doble (3′ i 5′) van establir la primera gran diferència. Això va permetre les de Robert Caneda de controlar el joc sense massa problemes davant un FSC lluitador però poc perillós, arribant-se al descans amb un clar 0-5, marge que deixava l’eliminatòria pràcticament enllestida.
Estela (12′) i Marta de los Riscos (18′) van ser les autores dels dos últims gols ahir verd-i-blancs previs a la pausa.
La segona meitat, amb el marcador decantat, va ser força més equilibrada i de ritme més baix, amb les grogues atacant de 5 pràcticament en tot moment, i només un gol a manca de 4 minuts i mig, obra de Marta González, va alterar el tempteig que registrava l’electrònic. Les nostres van buscar el gol de l’honor però, malauradament, no el van trobar.
Derrota incontestable davant d’un equipàs. Tanmateix, cal felicitar les de Rubén Jaén i Iván Jiménez per la seva trajectòria a la competició del KO. El pitjor del partit, derrota a banda, va ser la lesió al genoll de la portera Marina, que esperem revesteixi la menor gravetat possible.

FITXA TÈCNICA
Pavelló Can Roca
FS ASSESSORIA PEAR CASTELLDEFELS: Marina; Carla, Andrea Luna, Leiza, Espi, Patri, Maria Rius, Rocío, Leire, Noe, Sofía i Alba
AE PENYA ESPLUGUES: Raquel; Estela, Arantxa, Cèlia Catà, Helena, Berta Velasco, Marta De los Riscos, Laura, Zoe, Marta González i Nerea
Gols: 0-1: CÈLIA CATÀ (2′); 0-2: ARANTXA (3′); 0-3: ARANTXA (5′); 0-4: ESTELA (12′); 0-5: MARTA DE LOS RISCOS (18′); 0-6: MARTA GONZÁLEZ (35′)