martes, 19 de junio de 2018

La Flama del Canigó encén la revetlla de Sant Joan a Castelldefels

L'Agrupament Escolta Grimpamons, l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, Òmnium i l’Ajuntament de Castelldefels, conviden a tots els veïns i veïnes de la ciutat a gaudir de la Flama del Canigó, tradició catalana vinculada al solstici d'estiu que s'inicia amb la renovació del foc al cim del Canigó i culmina amb l'encesa de les fogueres de la nit de Sant Joan.

La flama arribará, el dissabte 23 de juny, cap a les 20 hores a l'avinguda Constitució, alçada del carrer Otero Pedrayo, i es farà una bicicletada popular pels carrers de la ciutat per portarla a la Plaça de l'Església (20:30h.), lloc on la Flama farà una parada per gaudir d’un petit ball de diables de la Agrupació de Cultura popular de Castelldefels (ACPC) i batucada.


L'itinerari continuarà amb els Tabalers de l'Agrupació de Cultura Popular, fins arribar al parc de la Muntanyeta (21:15h.), on es farà la tradicional encesa de la foguera amb els Diables de Castelldefels i el Gar i Got. Despres es donará coca i cava a tots els assistents.

A partir de les 21.30h es celebrarà un sopar popular i el concert dels grups La Traca, Hanzo, Rock n'Gnz, a més de les actuacions de diversos DJ. fins a les 3 de la matinada.


BONA REVETLLA A TOTS I TOTES...!