lunes, 19 de noviembre de 2012

Per què els veïns, veines i comerciants de Castelldefels haurien de votar PSC a les properes eleccions autonòmiques del 25N?

Joan Sau, president de PSC Castelldefels, respon a les nostres preguntes de per què els veïns, veïnes i comerciants de Castelldefels haurien de votar PSC a les properes eleccions autonòmiques del 25N.


- Per què els veïns i veïnes de Castelldefels haurien de votar a PSC?

Perquè avui en dia la societat catalana, per primera vegada en molts anys, percep el futur no com una oportunitat, sinó com una incertesa. Davant això, el PSC treballa per cohesionar el país i no per dividir. I perquè la crisi no pot ser l'excusa per desmantellar l'Estat del Benestar i per continuar amb les retallades en educació, sanitat i benestar social.

- Per què el comerç de Castelldefels haurie de votar a PSC ?

El comerç és un sector important per la seva contribució a l’ocupació, a la producció, perquè dibuixa el perfil de les nostres ciutats i perquè és determinant per a la qualitat de vida dels nostres conciutadans. Com a socialistes defensem un model comercial que genera vida als nostres carrers, estalvia una fractura entre els nostres barris i promou la integració del comerç amb la resta d’usos dels nostres pobles i ciutats. Per això, el PSC impulsa un comerç equilibrat en oferta i format basat en el consum responsable, la llibertat d’elecció i la coresponsabilitat tot situant a les persones consumidores al centre de les nostres polítiques. En definitiva, l’aposta del PSC és per un comerç competitiu i arrelat als barris.

Joan Sau
President PSC Castelldefels
Carrer del Bisbe Urquinaiona 19
08860 de Castelldefels-Barcelona