lunes, 19 de noviembre de 2012

Per què els veïns, veines i comerciants de Castelldefels haurien de votar ICV-EUiA a les properes eleccions autonòmiques del 25N

ICV-EUiA Castelldefels, respon a les nostres preguntes de per què els veïns, veïnes i comerciants de Castelldefels haurien de votar ICV-EUiA a les properes eleccions autonòmiques del 25N.


- Per què els veïns i veines de Castelldefels haurien de votar a ICV-EUiA?

Perque hem lidetrat l'oposició tant a la Generalitat com ho fem a diari al Ajuntament, per que defensem els interesos de la majoria, una educació i una sanitat pública de qualitat, hem estat en contra de l'aplicació salvatge de la reforma laboral que tan sols a provocat més atur, més reseció. Perque mentres PP i CiU rescaten la banca, la gent treballadora pateix més. Per això nosaltres apostem per la creació de llocs de treball per sortir de la crisi, garantim l'educació i la sanitat i apostem per un país més just, on qui més té més pagui, i castigant als corruptes i a qui amaga la corrupció.

- Per què el comerç de Castelldefels haurie de votar a ICV-EUiA ?

Perque apostem per la petita i la mitjana empresa i els autònoms. Apostem per la creació d'una banca pública que garanteixi el crèdit. Apostem pel sector económic més important de la nostra ciutat com es la restauració i el comerç, per això escoltarem les seves propostes, per treballar-les plegats i des de la Generalitat trobar sortida al que ara sembla un cul de sac.

ICV-EUiA Castelldefels
Plaça de l'Església, 1,
Bústia Grup ICV-EUiA (vestíbul Ajuntament)
08860 Castelldefels-Barcelona.
Web. http://www.iniciativa.cat/castelldefels