domingo, 22 de marzo de 2015

Aprovada la candidatura del PSC Castelldefels per a les eleccions municipals

Nota de prensa - L'Assemblea socialista dóna suport a una llista renovada que encapçala la candidata socialista Maria Miranda

Els i les militants del PSC Castelldefels han aprovat per àmplia majoria la candidatura que lidera Maria Miranda de cara a les propres eleccions municipals del 24 de maig.

L'Assemblea ha votat a favor d'una llista plena de cares noves i composada per 25 membres i 10 suplents. Només s'ha de puntualitzar que la cap de llista, Maria Miranda, ja va ser escollida per un procés d'eleccions primàries i, posteriorment, va ser ratificada per l'Assemblea, per tant, la seva condició de número 1 de la llista no va entrar en votació.

La candidatura del PSC s'ha elaborat a través del diàleg i el desig d'aconseguir una àmplia representació del teixit social de Castelldefels. Es tracta d'una llista renovada i que recull perfils amb diferents sensibilitats socials, amb referents del món de l'esport local, la cultura, l'educació, seguretat, moviment veïnal i sindicalisme, entre d'altres.

La candidata socialista ha afegit a la llista a tretze independents, quedant de la següent manera:

1.- Maria Miranda
2.- Raúl Vergel
3.- Eva López
4.- Jordi Planell
5.- Mireia Martínez (Independent)
6.- Fernando Cerpa (Nico)
7.- Francisco Quirante
8.- Mari Carmen Bercero (Independent)
9.- Fernando Díaz Peña
10.- Rosa del Hoyo (Independent)
11.- J. Antonio Pulgarín
12.- Juan Ramírez
13.- Marta Medina
14.- Ramón Amador (Independent)
15.- Teresa Valero
16.- Joan Estrada
17.- Clara Quirante
18.- Juan Antonio Flecha (Independent)
19.- Aida Peralta
20.- Antonio Soto (Independent)
21.- Anna Roig
22.- Joan Crespo (Independent)
23.- Jorge Pindado (Independent)
24.- Susana Gonzálvez
25.- Isidoro Serrano (Independent)

SUPLENTS 1.- José Manuel Testa 2.- Cristóbal Ruiz (Independent) 3.- Mar Miranda 4.- Fernando Martín Fariñas 5.- Mª Dolores Garí 6.- Omar Galindo 7.- Sanitago Bielsa (El Maño) (Independent) 8.- Manoli Martín Moreno (Independent) 9.- Jéssica Bos (Independent) 10.- Joan Sau