jueves, 19 de marzo de 2015

Esquerra demana el projecte d'obres d'ampliació i millora de l'Hospital de Viladecans

Nota de premsa - Esquerra demana per aquest any 2015 el projecte d'obres d'ampliació i millora de l'Hospital de Viladecans, amb garantia de disponibilitat pressupostària

Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat al Parlament de Catalunya una proposta de resolució on s'insta al Govern de la Generalitat a presentar i redactar aquest any 2015 el projecte executiu d'obres d'ampliació i millora de l'Hospital de Viladecans d'acord amb el Pla Funcional presentat el mes de gener.


El Grup Parlamentari d'Esquerra ha demanat també una garantia de disponibilitat pressupostària necessària per a l'any 2016 i següents de manera que permeti iniciar les obres d'ampliació i millora tan aviat com el projecte executiu estigui aprovat.

El passat 20 de gener responsables de l'equipament hospitalari varen presentar el pla funcional de l'Hospital de Viladecans a veïns, veïnes i entitats.
Aquest pla detallava l'ampliació de l'hospital en un 90% de la superfície construïda, de manera que passarà de 1 3.500 metres quadrats a 25.700.

L'increment de superfície permetrà augmentar el nombre de llits d'hospitalització fins a 152, així com que com a mínim el 20% de les habitacions siguin individuals.

L'àrea quirúrgica disposarà de set quiròfans i una àrea de cirurgia menor ambulatòria.

L'Hospital de Viladecans és centre de referència del sud del Baix Llobregat i dóna servei a 186.000 persones de les seves ciutats i municipis, entre elles Castelldefels.