jueves, 2 de abril de 2015

ERC Castelldefels commemora la República amb un sopar obert

Nota de premsa - Com cada any Esquerra Republicana de Castelldefels es manté fidel en la commemoració de la República cada 14 d’abril i ho fa de forma senzilla en un sopar obert a tothom on comparteix una data històrica i la vigència dels valors republicans ara tant o més importants que mai.
Eduard López, Vicesecretari de Coordinació Interna i Territori d’Esquerra Republicana de Catalunya, serà el convidat d'honor.

En aquest sopar entreguem el Premi 14 d'abril, guardó que reconeix aquelles persones i/o entitats de la ciutat que han estat exemple de tenacitat en la defensa de la democràcia, el pluralisme, la cohesió social i la defensa de la sobirania nacional retornant-nos l’honor de sentir-nos ciutadans i ciutadanes lliures.

Els darrers anys aquest premi s’ha atorgat a la Lluïsa Ferrer, a l’Associació de Veïns de Can Vinader, al Sr. Paco López, a l'Assemblea Nacional Catalana i al Col.lectiu RFJ (Ramon Fernàdez Jurado) .
Enguany, s’ha decidit atorgar-lo al voluntariat de Càritas Castelldefels, associació de gent catòlica, agnòstica i musulmana que ajuda la gent més necessitada de la nostra ciutat.
Fa 35 anys que Càritas és present a Castelldefels. El 2014 ha donat servei al 4% del cens de Castelldefels, un 1% més que l'any anterior, ha repartit 103 tones d'aliments i 36.000 peces de roba.
Entregarem el premi al voluntariat de Càritas Castelldefels el divendres dia 17 d'abril en el transcurs d'un àpat que es celebrarà a les 9 del vespre a Can Tapetas, a l'Avinguda Sant Maria, de la nostra ciutat.