miércoles, 31 de diciembre de 2014

L’alcalde Manuel Reyes presenta esmenes als pressupostos de la Generalitat per Castelldefels


Reyes exigeix la creació del tercer CAP i més diners per a les escoles bressol i l’escola de dansa

Manuel Reyes, alcalde i diputat, ha presentat a través del grup parlamentari del Partit Popular diverses esmenes als pressupostos de 2015 amb l’objectiu que la Generalitat compleixi amb els seus compromisos i obligacions amb el municipi. En elles, exigeix al govern que construeixi el tercer centre d’atenció primària, que incrementi les aportacions per al finançament de les escoles bressol i de l’escola municipal de dansa els imports de la qual han anat reduint durant aquests anys.


En matèria d’educació, Reyes sol·licita també al govern que transfereixi al municipi els diners que destinarà per a la construcció del quart institut, una obra que, malgrat ser competència de la Generalitat, finalment impulsarà l’Ajuntament amb fons municipals per solucionar la precària situació en la qual es troben els alumnes de secundària situats provisionalment en diversos col·legis de la ciutat.

Les esmenes recullen també la petició reiterada del municipi de traspassar la titularitat del Canal Olímpic a l’Ajuntament, tal com ha sol·licitat formalment l’alcalde en una carta dirigida recentment al president de la Generalitat, Artur Mas.

Finalment, Reyes, sol·licita a la Generalitat la instal·lació dels equips tècnics necessaris per a la correcta recepció de la Televisió Digital Terrestre i que millori la seguretat dels accessos i laterals de la C31.