miércoles, 15 de abril de 2015

Maig de Cultura Popular a Castelldefels

Aquesta és l'agenda d'activitats culturals que duran a terme l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels al mes de maig de 2015 ...

-24 De maig: Aplec de Bruguers.

Organitzat pels Ajuntaments de Castelldefels i de Begues, es tracta d'una trobada de grups i associacions d'ambdues ciutats amb un marcat caire de cultura popular catalana a l'Ermita de Brugers.

A partir de les 10: 30h. grallers, ball de cintes, panderetes, ball de gitanes, ball de bastons, gegants, cant Coral i actuació castellera dels Castellers de Castelldefels i els Encantats de Begues.

-31 De maig: Aniversari de l'ACPC.

Cercavila amb inici a la Plaça davant de la Biblioteca Central i final a la Plaça de la Música (parc al costat de la plaça Joan XXIII).

Programa…

9: 30h. Plantada de Gegants a la plaça davant de la Biblioteca Central (colles del Prat de Llobregat, Sant Martí Sarroca, Barri Sant Josep de l'Hospitalet de Llobregat, Sant Pere de Vilamajor, Collbató, Ripollet, Begues i Castelldefels).

11:00. Cercavila.

Recorregut: Pl. de davant de la Biblioteca Central, C/ Bisbe Urquinaona, C/ Dr. Barraquer, C/ Major, C/ Albert Einstein, C/ Església, C/ Juan de la Cierva i arribada a Plaça de la Música.

12,30h. Ball dels diferents grups de l'ACPC a la plaça de la Música.

12.30h. Actuació castellera amb els Castellers de Castelldefels i les colles convidades Brivalls de Cornudella, Castellers de Santa Coloma, Vailets de l'Empordà i Castellers de Cerdanyola.