lunes, 11 de abril de 2016

Diada de rodatge del Grocs a Begues

Ahir diumenge 10 d'abril, els Castellers de Castelldefels van pujar a Begues per actuar a la Diada del 3è Aniversari dels Encantats de Begues, una diada en què van participar també els Castellers del Prat i els Matossers de Molins de Rei.

Els Grocs van començar amb un 4 de 6 amb l'agulla que havia de servir per seguir rodant els castellers nous, i també aquells més veterans que enguany han canviat de posició al tronc. El castell va quedar, però, en intent desmuntat per indecisió de la canalla.

Començaven, doncs, amb mal peu, però no es van arronsar i, en segona ronda, van optar pel 2 de 6 lleuger que ja havien provat a Sitges i que tan bon resultat els havia donat. I, un cop més, el castell va pujar molt parat i amb bones mides i es va descarregar sense dificultats.

Ja a tercera ronda, tot i haver recuperat la confiança, van decidir ser cautelosos i van optar per un 3 de 6 amb l'agulla més veterà, que van descarregar amb la solvència habitual en els darrers temps, tot i que es va obrir una mica a terços.  A la ronda de repetició, van decidir tornar a provar el 4 de 6 amb l'agulla que, aquest cop sí, van descarregar.  Això sí, amb un pilar molt treballat i molt ben defensat  que va merèixer els aplaudiments del públic.

Van acabar l'actuació amb el pilar de 5, que els havia quedat només carregat a la darrera sortida i que, en aquesta ocasió, van descarregar sense suar massa. D'aquesta manera, van arrodonir una diada de rodatge que, tot i haver començat una mica coixa, va acabar sent, per als Grocs, una bona diada.

Salut i castells!