lunes, 16 de enero de 2017

El BBA Castelldefels encadena la seva quarta derrota consecutiva

La necessitat de victòries dels castelldefelencs i del Physic Igualada prometia un matx molt interessant. Els jugadors que entrena Àlex Artigot sabien de la importància del partit i malgrat les dificultats per treballar en condicions durant l'aturada nadalenca per les lesions que afecten la plantilla, arribaven conveçuts de poder sumar davant l'equip de l'Anoia.

Tot i així, la pèrdua per lesió desde fa mesos de Martí Gamarra al joc interior i les absències de dos jugadors més amb problemes físics (Bartomeu i Solé) no ajuden gens en aquest moment.

Malauradament, el precedent de la Lliga Catalana on el BBA va superar els igualadins de forma àmplia (83-62), no es va repetir i els locals van dur la veu cantant des de l'inici amb un 9-0 de sortida. El Castelldefels va anar sempre a remolc, amb poques opcions reals de remuntar el partit pels continuus errors defensius i els problemes de rebot davant un equip que precisament no destaca en aquest capítol del joc.

El marcador a la mitja part (48-39) era recuperable, però el BBA va tenir escassa capacitat de reacció, poc encert i dubtes a l'hora de desenvolupar el seu estil de joc. Poca punteria en el tir exterior i pèrdues de pilota en moments clau van impedir entrar al partit i la diferència al marcador no va deixar de créixer fins al 83-63 final.

Olmedo (15), Pagès (11) i Boronat (10) van ser els màxims anotadors del Castelldefels.
L'equip es mostra lluny d'aquell conjunt amb un ritme trepidant, elèctric i atractiu que tenia els primers 3 mesos de competició i la situació ara es presenta com a complexa tenint en compte qui són els propers rivals, tots ells de la part alta. El Pardinyes de Lleida (2on) visita el pròxim diumenge Can Vinader i a continuació cal afrontar Palma (6è) a casa  i Barberà (4t) i Mollet (3r) a domicili.

El primer treball del tècnic serà recuperar efectius i preparar-se bé durant la setmana. La plantilla té qualitat per agafar una bona línia de joc novament si es fa un bon partit contra un dels rivals més complicats possibles i es recuperen sensacions. Cal confiar en aquest grup que tantes alegries va donar al primer terç de la competició i que a ben segur voldrà revertir aquest mal moment.

Estadística del partit