jueves, 23 de febrero de 2017

Quarta victoria consecutiva del FS Castelldefels

Crònica - Quarta victòria consecutiva del FS Castelldefels, que dissabte a la tarda es va endur 3 punts més, no exempts de patiment, en la visita del Sant Cugat B al Pavelló Municipal de Can Vinader.

Els grocs, dominadors a còpia de bon joc, però amb poc encert de cara a porta, en van tenir prou amb un gol en cada període, obra de Raúl Sánchez (19) i Alexis (29), per a guanyar el partit, tot i que aquest desencert, unit a un punt de mala fortuna, amb un nombre significatiu de rematades a les fustes, va obligar els d‘Óscar Ballano a patir fins al final. El segon conjunt roig-i-negre, tanmateix, va causar una bona impressió, lluitant pels punts del minut 1 al 40.

El tècnic castelldefelenc ens deia que “hem fet molts mèrits per a obtenir un resultat molt més ampli, amb pilotes a les fustes, penals marrats i un rosari d’ocasions, però avui no hem tingut la fortuna de cara i això ens ha condemnat a ‘patir’. Sí que és veritat que hem acabat nerviosos per tal com ha anat tot, però els 3 punts són merescuts i ens mantenen ferms al capdavant. A seguir treballant per a no afluixar”.

FS CASTELLDEFELS: Vicente; Lauty, Raúl Sánchez, Roger, Eric Busto, Marc, Alberto, Giuliano, Alexis i Nando

FS SANT CUGAT B: Ignasi; Claudi, Humbert, Albert, Biel, Aitor, Arnau, Víctor, David i Bernat

Àrbitre: MEDINA GIRONÈS; Taula: Municio Carrasco; TG: Alexis, Giuliano // Humbert, David

Gols: 1-0: RAÚL SÁNCHEZ (19); 2-0: ALEXIS (29); 2-1: DAVID (31)