miércoles, 3 de diciembre de 2014

Candela López, candidata d'ICV per Castelldefels a les eleccions municipals

La regidora d’ICV, que ha estat la única candidata a les primàries en el procés obert per la formació ecosocialista, serà ratificada com a cap de llista en una assemblea oberta

La coordinadora d’ICV a Castelldefels i coordinadora comarcal d’ICV al Baix Llobregat, Candela López, serà la candidata de la formació ecosocialista a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. La candidata ecosocialista, amb el suport de l’Assemblea local d’ICV Castelldefels, ha presentat els avals suficients per optar a la candidatura segons la normativa.

En l'actualitat, López és regidora d’ICV-EUiA a l’oposició a l’Ajuntament de Castelldefels. En la seva carta d’intencions amb la que s’ha presentat al procés de primàries, destaca “el paper fonamental a jugar en aquestes eleccions del proper mes de maig” per part de la formació ecosocialista, i on assegura que Castelldefels s’hi juga “la possibilitat de construir una alternativa real a la ciutat, amb un projecte per la ciutadania i fet amb la gent, que camini dia a dia vers la justícia social, la integració, l’ecologia, la igualtat i amb oportunitats per desenvolupar els projectes de vida propis”.

Lopez té el convenciment que “guanyar l'Ajuntament per canviar les coses ha de ser l’objectiu més clar d’aquest curs”. En aquest sentit, la candidata ecosocialista reivindica que “personalment vull assumir aquest repte des del reconeixement de tota la tasca que hem estat fent els darrers anys, on hem estat una peça clau en la defensa dels serveis públics a Castelldefels, amb el repte de la feina que resta per fer” i per això ha volgut fer referència a la campanya iniciada per ICV sota el lema «Movem Castelldefels». “Aquesta campanya busca la implicació de la ciutadania en tot el procés cap a les eleccions municipals del 2015, amb la finalitat de crear aquest projecte alternatiu i real a la ciutat, amb voluntat de sumar molta més gent amb la que compartim una diagnosi i un projecte de futur millor per a Castelldefels”, ha explicat.

“Durant aquests anys, plegats, hem viscut èxits i derrotes, alegries i tristors, però sempre ho hem fet des de les conviccions i amb una actitud incansable en favor dels valors en els que tots i totes creiem”, considera la candidata Candela López, Diplomada en Gestió i  Administració Pública i Llicenciada en Ciències del Treball per la Universitat de Barcelona (UB), que també ha cursat el Màster en Polítiques Públiques i Socials per l’Institut de Formació Continua de la Universitat Pompeu Fabra. D’aquesta manera, López posa de relleu la importància que té per ella donar aquest pas “acompanyada de la tenacitat de lequip de gent amb qui hem arribat fins aquí i qui m’ha donat suport i confiança per culminar un compromísís amb Castelldefels i amb el projecte de ciutat que porto anys defensant”.