viernes, 24 de abril de 2015

ERC Castelldefels presenta equip i línies mestres per al 24M

Nota de premsa - Per al futur de Castelldefels és essencial un canvi al capdavant de l’Ajuntament. Si ens hi ajudes, el farem. Vine a conèixer la nostra candidatura, l'equip que farà possible que entri aire fresc a l'ajuntament, vine i explica’ns com veus el Nou Castelldefels. 

Et presentarem la nostra candidatura i les línies mestres del nostre programa, una candidatura renovada, alenar fresc a l'ajuntament, homes i dones que et donaran confiança.

Els ajuntaments són essencials per a la construcció de la democràcia avançada que volem, per al nou país on sigui la ciutadania qui decideixi les prioritats i pugui canviar les coses. A les eleccions municipals ens hi juguem molt, són la primera volta d'unes eleccions on decidirem el futur del país.

No deixarem ningú enrere, volem reactivar l'economia rescatant les persones. Hi ho farem amb una renda garantida ciutadana i lluitant contra l'atur. Posarem les coses fàcils als projectes d'emprenedoria per donar vida al centre de la ciutat i als barris. Potenciarem els eixos comercials i les indústries locals per ajudar-les a crear llocs de treball.

Volem un ajuntament que deixi parlar la ciutadania, el nostre compromís amb Castelldefels vol transparència, un ajuntament amb parets de vidre on es deixi parlar la ciutadania i l'escolti de veritat. Les associacions són l'ànima de Castelldefels.

Volem una ciutat tolerant, amb corrupció zero, que tingui com a prioritat la d'ajudar la gent que més ho necessita. Una ciutat lliure i culta que no discrimini ningú per raó d'origen o de sexe.

Castelldefels està demanant un canvi com ho demostra el fet d’haver estat la segona força més votada a les darreres eleccions europees.

Fa 84 anys que treballem per la llibertat, la dignitat i la justícia social,

SOM ESQUERRA
  
T’esperem el proper 30 d’abril, a les 19h, al Gust Cafè. 

QUAN: El dijous, 30 d'abril, a les 19 hores
ON: Al Gust Café, Manel Girona, 46