viernes, 12 de junio de 2015

ERC anuncia que Castelldefels formarà part de l’Associació de Municipis per la independència

Nota de premsa - Esquerra Republicana a Castelldefels ha anunciat avui un acord que permetrà un govern de progrés social i nacional i que formarà part de l’Associació de Municipis per la independència.

L'Acord de Govern arribat després de moltes negociacions i ja rubricat facilitarà que el govern municipal que prendrà possessió el dissabte impulsi el canvi de Castelldefels cap a polítiques de justícia social i de progrés nacional.

A proposta d'Esquerra Republicana a Castelldefels queda reflectit a l'Acord de Govern que a partir de la celebració del segon ple del mandat municipal, previst per al mes de juliol de 2015, el municipi passarà a formar part de l'AMI (Associació de Municipis per la independència).

Esquerra Republicana celebra aquest acord que, partint de la pluralitat de forces progressistes a Castelldefels, ha de respondre als reptes de futur de la ciutat del Baix Llobregat i alhora caminar en la mateixa línia que la majoria social del país que aposta per un canvi de l'statu quo polític i per construir un Nou País.

Esquerra Castelldefels