jueves, 9 de noviembre de 2017

Segona derrota consecutiva del FS Tibu Ron Castelldefels

Segona derrota consecutiva del Tibu-Ron Castelldefels, que diumenge al vespre no va poder sumar en la visita del CFS Eixample a Can Vinader.

Desenllaç cruel per als d’Óscar Ballano, ja que el gol de la derrota, materialitzat per Quim, va arribar a poc més de 50 segons per a la conclusió, atacant els nostres amb porter-jugador.

El partit va començar prou bé per a un Tibu-Ron que al 8′, amb dos gols molt seguits, ja manava per un clar 2-0 –el primer, desafortunat autogol del porter Carles, i el segon obra de Mauro en l’acció immediatament posterior-, però la resposta barcelonina no es va fer esperar i amb un parell de dianes en dos minuts, obra de Xavi (11′) i Quim (13′), els verds van ‘reestablir’ les ‘taules’, empat amb què es va arribar al descans, després d’un tram final que els visitants van manegar amb solvència, fregant fins i tot el 2-3.

A la repres el tó decreixent del joc local es va accentuar, i així els grocs no es van trobar còmodes en cap moment davant un rival que va dur la iniciativa, posant-hi també les ocasions fins a trobar el 2-3 en una ràpida acció individual de Bruce (26′) pel perfil esquerre.

A partir d’aquí el Tibu-Ron va donar un pas endavant i a còpia de coratge, i prenent riscos, va ser capaç, primer d’empatar, gol de Raúl Sánchez al 36′ després d’una magnífica aparició de Raúl Díaz, i posteriorment de rondar el 4-3, trobant-se en aquells moments decisius amb un parell de bones intervencions del porter visitant Marc Armengol, però aquesta ansiada quarta diana no va arribar i en la fatídica acció esmentada més amunt l’Eixample es va endur el partit, aprofitant Quim una recuperació de pilota en un atac castelldefelenc amb porter-jugador.

Raúl Sánchez, pràcticament a l’últim segon, va gaudir de l’opció d’empat, però una nova intervenció del porter ‘foraster’ va evitar-lo. En definitiva, i després d’aquesta dura derrota toca aixecar-se i seguir treballant per a retornar al camí dels triomfs.

#SomHiTibuRon

Divisió d’Honor Catalana (Grup 2). Jornada 5. FS TIBU-RON CASTELLDEFELS – CFS EIXAMPLE: 3-4.

-FITXA TÈCNICA-

Pavelló Can Vinader

FS TIBU-RON CASTELLDEFELS: Héctor; Mauro, Adri, Alberto, Javi Sánchez, Lluís Rocas, Roger, Raúl Sánchez, Raúl Díaz, Lauty i Nando

CFS EIXAMPLE: Carles; Pablo, Bruce, Quim, Gerard, Xavi, Richi, Miquel, Villalba, Josep i Marc Armengol

Gols: 1-0: CARLES (pp) (8′); 2-0: MAURO (8′); 2-1: XAVI (11′); 2-2: QUIM (13′); 2-3: BRUCE (26′); 3-3: RAÚL SANCHEZ (36′); 3-4: QUIM (39′)