miércoles, 15 de noviembre de 2017

Una victòria i un important empat aquest cap de setmana per a les noies del futbol sala Castelldefels

Quatre punts sobre 6 possibles ha estat el balanç del Sènior Femení groc, el FS CASTELLDEFELS, en la doble cita que va viure aquest passat cap de setmana.
Dissabte va superar per 2-0 l’AE Vallirana en partit de la jornada 6 -la que tocava-, gràcies a sengles dianes de Carla (19′) i Leire (32′), en 40′ molt disputats i intensos i en què el major encert local va ser la ‘clau’ per a deixar els tres punts a casa. Carla amb l’esquerra a escassos segons per al descans i Leire, amb un potent xut a passada de Noe, en plena represa, van segellar un triomf tremendament complicat contra un Vallirana que, com sempre, va competir molt i bé. Tres partits locals, tres victòries per a unes noies que s’estan mostran gairebé inexpugnables a Can Vinader.
FITXA TÈCNICA
Pavelló Can Vinader
FS Castelldefels: Alba Sánchez; Noe, Leire, Patri i Rocío. També van jugar Carla, Leiza, Espi i Paula
AE VALLIRANA: Laia Jordán; Marta, Peke, Noe i Cani. També van jugar Alba, Elia, Claudia, Mireia, Marti, Isabel i Help
Gols: 1-0: CARLA (19′); 2-0: LEIRE (32′)
--------------------------------------------------------------------
El diumenge, el Sènior Femení es va desplaçar a la Ciutat Comtal per a recuperar el partit de la jornada 4 contra el CFS Eixample, ajornat setmanes enrera. Les barcelonines encaraven el matx sense haver-se deixat cap punt (5 encontres, 5 victòries), sent el FSC el primer conjunt capaç d’esgarrapar un empat contra les roig-i-negres, en aquest cas al Pavelló del Col.legi Reial Monestir Santa Isabel (1-1)
El tècnic Rubén Jaén ens deia quva ser un partit tremendament equilibrat, amb gols al primer temps i opcions de victòria per a tots dos equips, però l’empat final, molt marcat també per les magnífiques actuacions de les porteres, es pot considerar just. 4 punts sobre 6 possibles és un magnífic bagatge de cap de setmana tenint en compte les circumstàncies.
Formació FS Castelldefels: Marina; Noe, Leire, Patri, Rocío, Carla, Espi i Paula
Gol: NOE
Després d’aquests resultats, segueixen 6es, ara amb 13 punts
#SomHiFSC